Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Tρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 Divani Caravel Hotel

Μανιώ Κορλέτη

Οργανωτική Επιτροπή

Αντιπρόεδρος, ΑγκαλιάΖΩ-Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου

Μανιώ Κορλέτη
Μανιώ Κορλέτη

Η Μανιώ Κορλέτη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη έχει δύο παιδιά και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Το 1969 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Γαλλική Φιλολογία στη Σορβόνη. Από το 1987 είναι μέλος και Εθελόντρια στον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ σε προγράμματα ενδονοσοκομειακά και πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου.

Από το 1989 έως το 1999 είναι εθελόντρια (τους θερινούς μήνες) στο American Cancer Society Ritchland Washington State σε διάφορα τμήματα της οργάνωσης, όπως fundraising και public relations.

Το 2003 γίνεται μέλος της Διοικούσης Επιτροπής και αργότερα Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Europa Donna Ελλάδος μέχρι το 2009. Παράλληλα, είναι μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ επί σειρά ετών. Συμμετείχε σε συνέδρια και workshops για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 2011 είναι Αντιπρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ και Υπεύθυνη του Προγράμματος Συνηγορίας & Διεκδίκησης Δικαιωμάτων Ασθενών, Υπεύθυνη Ενημέρωσης, καθώς επίσης και Υπεύθυνη για τον Καρκίνο του Μαστού και τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας συμβάλλοντας ενεργά με Πανελλαδικές Δράσεις.

Τέλος, συμμετέχει και παρακολουθεί πληθώρα συνεδρίων σε αρκετά εκ των οποίων έχει υπάρξει και ομιλήτρια.

Διεθνείς ομιλητές

Silviu Domente Silviu Domente, MD, MSc, works as Senior Adviser, Health Policy in the WHO Europe’s Division of Health Systems and Public Health, Project Office in Athens, under the Strengthening Capacity for Universal Coverage (SCUC) initiative.
Stanimir Hasurdjiev Dr. Stanimir Hasurdjiev is one of the founders and current Chairperson of the Bulgarian National Patients’ Organization (NPO) – the biggest patients’ umbrella organization in Bulgaria which accounts to around 80 disease-specific member organizations representing patients with different socially significant diseases in all 28 regions in Bulgaria.
  • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛ.Ο.Κ.
ΕΛΛ.Ο.Κ.
Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Σερρών
Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Σερρών
  • ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERIENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team