Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Tρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017 Divani Caravel Hotel

Ζωή Γραμματόγλου

Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών

Ζωή Γραμματόγλου
Ζωή Γραμματόγλου

H Ζωή Γραμματόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνω Αγόριανη του Δομοκού και είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Το 1993 νόσησε από καρκίνο του μαστού, γεγονός που απετέλεσε την αφετηρία για την εθελοντική της δράση.

Το 2002 εκπαιδεύεται στον Ερυθρό Σταυρό στους εθελοντές κοινωνικής πρόνοιας και στη συνέχεια γίνεται εθελόντρια στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα. Από το 2004 αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου και από το 2005 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Ε.Φ.Ι..

Υποστηρίζει με έμφαση, ότι οι φορείς του εθελοντισμού μπορούν και πρέπει να είναι ισότιμοι συνομιλητές, των φορέων της πολιτείας και του υγειονομικού μας συστήματος, στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των πολιτικών περίθαλψης των ασθενών με καρκίνο.

Για να ανταποκριθεί και σε αυτή την ανάγκη των καιρών πρωτοστάτησε στη συγκρότηση του συντονιστικού των εθελοντικών οργανώσεων στο χώρο του καρκίνου & τη δημιουργία της ΕΛΛ.Ο.Κ. – Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, της οποίας και αποτελεί Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΕΛΛ.Ο.Κ. – Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου είναι μια συνάντηση 20 και πλέον Εθελοντικών Συλλόγων για το συντονισμό, την επεξεργασία και τη συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο.

Διεθνείς ομιλητές

Silviu Domente Silviu Domente, MD, MSc, works as Senior Adviser, Health Policy in the WHO Europe’s Division of Health Systems and Public Health, Project Office in Athens, under the Strengthening Capacity for Universal Coverage (SCUC) initiative.
Stanimir Hasurdjiev Dr. Stanimir Hasurdjiev is one of the founders and current Chairperson of the Bulgarian National Patients’ Organization (NPO) – the biggest patients’ umbrella organization in Bulgaria which accounts to around 80 disease-specific member organizations representing patients with different socially significant diseases in all 28 regions in Bulgaria.
  • ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  • ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΛΛ.Ο.Κ.
ΕΛΛ.Ο.Κ.
Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Σερρών
Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Σερρών
  • ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERIENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team